play

Vilkas keikkaviikonloppu, jäämiehiä ja lumipuiston avajaiset Joensuussa – Katso viikonlopun menovinkit

Kuva: Mikko Makkonen, Santeri Karjalainen, Juha Inkinen

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Laulurinteen lumipuiston avajaiset ovat perjantaina kello 18–20. Ohjelmassa on tulishow, icemanien sprinttikisa, talvizumba sekä hiihtäjä, ampujahiihtäjä Mari Ederin haastattelu. Karjalainen tekee avajaisista suoran lähetyksen.

Ukrainan sodan uhreja muistetaan Joensuun torilla perjantaina kello 18 kynttilöin, kun sodan alusta tulee kaksi vuotta.

Yritystapahtuma Sohjo on Joensuussa perjantaina kello 8 konservatorion päälavalla ja Tiedepuiston Louhela-salissa. Ohjelmassa on muun muassa luova johtaja Paola Suhosen puheenvuoro sekä paneelikeskusteluja ja työpajoja luovuudesta ja tekoälystä.

Musiikki

Eevil Stöö keikkailee Kerubissa perjantaina kello 22.

Lord Est esiintyy Las Palmasissa perjantaina kello 23.30.

Popartisti Noton keikka on Bepopissa perjantaina.

Joensuulaisen metalliyhtye Decrownedin levynjulkaisukeikka on perjantaina kello 22 Marksissa. Esiintymässä on myös Perpetual Rage.

Pehmoainon keikka on Kerubissa lauantaina kello 22. Ennen Pehmoainoa esiintyy joensuulainen Annika Kurki kello 21.15.

Punkrock-yhtye Teini-pää, joensuulaisyhtye Rosmarie Varis ja popyhtye Hattara esiintyvät La Barressa lauantaina kello 22.

Joensuun konservatoriolla on lauantaina harmonikan soitinesittelykonsertti koko perheelle kello 10.30 pienessä salissa. Kello 18 konsertissa on esiintymässä muun muassa harmonikkataiteilija ja pedagogi Henna-Maija Kuki konservatorion konserttisalissa. Kuki pitää myös mestarikurssin perjantaina kello 13.30.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Teatteri ja sirkus

Hiihtäjät-näytelmän ensi-ilta on lauantaina kello 19 Joensuussa Pakkahuoneella. Tragikoominen ja maagista realismia sisältävä esitys surusta, pelosta ja hiihtämisestä on Laura Kaljusen ohjaama ja Suvi Laanisen käsikirjoittama.

The Show-mykkäkomedia on Näyttämö-teatterilla perjantaina kello 19. Kaksi koomikkoa esiintyvät ilman puhetta 1900-luvun alun varieteenäytösten ja mustavalkoelokuvien hengessä.

Aurinko ja tuuli -musiikkinäytelmä on Kiteesalissa perjantain kello 18 Keski-Karjalan musiikkiopiston opettajien ja oppilaiden esittämänä.

Sirkus Supiaisen Avaruusseikkailu 2001 (diy) -esityksen ensi-ilta on lauantaina kello 19. Stanley Kubrickin klassikkoelokuva on toiminut lähtökohtana itse tekemiselle ja kokemiselle. Sirkusesityksen jälkeen esitetään 2001: Avaruusseikkailu -elokuva.

Elokuvat

Elokuvateatterikeskus Tapiossa ensi-iltaan tulee kaksi elokuvaa. Komediaelokuvassa Dream Scenario Nicholas Cagen esittämä professori ilmestyy selittämättömästi ihmisten uniin.

Anime-elokuva Demon Slayer: To the Hashira Training kertoo kertoo toiminnantäyteisestä taistelusta demonia vastaan.

Kino Sihiksessä esitetään Stanley Kubrickin tieteiselokuva 2001: Avaruusseikkailu lauantaina kello 20.30 Näyttämö-teatterissa. Ennen elokuvaa on sirkusesitys kello 19.

Urheilu

Strongman Champions Leaguen Iceman -kisa järjestetään Joensuun torilla lauantaina kello 16 ja sunnuntaina kello 14. Maailman vahvimmat jäämiehet kilpailevat seitsemässä lajissa. Kisaamassa on neljä suomalaista, kuten joensuulainen Mika Törrö, sekä kahdeksan ulkomaista voimamiestä.

Pohjois-Karjalan maakuntaviesti on lauantaina kello 12 Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Karjalainen näyttää kisoista suoran lähetyksen.

Kolin maisemahiihto järjestetään lauantaina ja sunnuntaina. Liukuva lähtöaika on kolmesta lähtöpaikasta kello 8–17. Hiihtoreittejä on kymmenen eri vaihtoehtoa kuudesta kilometristä 65 kilometriin.

Höljäkkä-hiihto on Nurmeksessa lauantaina Höljäkän nuorisoseurantalolta Pielisen rantamaisemiin. Ilmoittautuminen on kello 9–12 nuorisoseurantalolla. Hiihtoreitit ovat 15–20 kilometriä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi