play

Erämessut täyttävät Kontiolahden ampumahiihtostadionin, OKUfest viihdyttää Outokummussa – Katso menovinkit viikonlopuksi

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää menovinkkejä löydät Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Kontiolahden ampumahiihtostadionilla järjestetään viikonloppuna Karjalan Erämessut. Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin kello 10–17. Erämessujen teemoina ovat retkeily ja hyvinvointi luonnossa perinteisten metsästyksen ja kalastuksen rinnalla.

Outokummussa järjestetään perjantaista sunnuntaihin OKUfest-kaupunkifestivaali. Päälavalla Ruplan tontilla esiintyvät lauantaina Luca And The Goodies kello 13.15 ja Osmo Ikonen Band kello 14.30. Ohjelmaa on myös Kosilkassa ja Vanhalla kaivoksella, jossa lauantain huipentaa bilebändi Osmo's Cosmos.

Liperin Kirkkorannassa järjestetään maksuton koko perheen tapahtuma lauantaina kello 10–16. Tarjolla on markkinameininkiä, jossa mukana on ripaus vintagetunnelmaa. Polvijärveläinen Ruvaslahden kylätoimikunta järjestää tapahtumassa naulanlyönnin SM-osakilpailun.

Luonnonkukkien päivää vietetään sunnuntaina. Pohjois-Karjalassa teemaan liittyviä retkiä järjestetään Joensuussa, Enossa, Ilomantsissa, Kiteellä, Nurmeksessa ja Lieksassa. Joensuun retki lähtee Kukkolan tilalta sunnuntaina kello 10. Kaikkien retkien aikataulut löytyvät täältä.

Luonnonlaidunpäivän merkeissä Enossa Mustavaaran tilalla tutustutaan lauantaina metsälaitumeen opastetuilla niittykasvikierroksilla. Kierrokset alkavat kello 11 ja 13. Mustavaaran tilalla on ylämaankarjaa ja Aberdeen Angus -rotuista nautakarjaa.

Sunnuntaina vietetään Avointen puutarhojen päivää. Joensuussa avoinna on Taiteilijan kierrätyspuutarha Rantakylässä. Kaikki kohteet on nähtävissä täällä.

Joensuussa Tivoli Sariola on avoinna Laulurinteellä vielä torstaina ja perjantaina kello 16–20 sekä lauantaina kello 12–18.

Joensuussa Kerubissa esiintyy perjantaina kello 19 Stand up -kollektiivi All Female Panel. All Female Panel -kollektiivissa naurattavat koomikot Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima kiintiömiehen kanssa.

Joensuussa kahvila Rennon ilmainen vilttikirppis järjestetään sunnuntaina kello 12–16.

Taitokorttelin sisäpihalla Joensuussa on Sarustiikan Hyggekirppis lauantaina kello 10–16.

Musiikki

Liperissä kesäravintola Summerissa esiintyvät lauantaina kello 19 alkaen Bablo ja CatCat.

Diandra esiintyy Utran Uittotuvalla sunnuntaina kello 15.

Joensuun maksuttomien kaupunginosakonserttien sarja jatkuu torstaina Tuupovaarassa. Ullakolla esiintyvät kello 18 viulisti Laraine Kaizer-Viazovtsev ja pianisti Kemal Achourbekov.

Joensuun evankelisluterilaisen seurakunnan maksuton Iltamusiikki-konsertti järjestetään sunnuntaina kello 18 Joensuun pääkirkossa. Konsertissa esiintyy tuubisti Ari Varpula.

Joensuun musiikkijuhlilla on pianisti Joseph Tongin Yön heijastuksia -konsertti perjantaina kello 18. Ida Alanen trio -pianokokoonpanon Awake asleep on the moon bridge -konsertti on lauantaina kello 18. Pianisti Jean-Baptiste Doulcetin Ranskalaiset värit -konsertti on sunnuntaina kello 18. Konsertit ovat Joensuun konservatorion uudessa salissa. Musiikkijuhlat jatkuu 18. kesäkuuta asti.

Toivon säveliä -torikonsertti on lauantaina kello 12–15. Esiintymässä on muun muassa Kristiina Brask ja Mosaiikki-kuoro.

Teatteri

Polvijärvellä Kinahmon kesäteatterissa tulee ensi-iltaan Löyhässä hirressä-näytelmä perjantaina kello 19.

Heinäveden kesäteatterissa esitetään Reijo Taipaleesta kertovaa Satumaan kuningas -näytelmää lauantaina kello 14 ja sunnuntaina kello 13.

Työttömien teatteri esittää Joensuussa Näyttämö-teatterissa näytelmän Kuinka (ei) tulla ninjaksi lauantaina ja sunnuntaina kello 13 ja 17.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Joensuussa Näyttämö-teatterin Kino Sihiksessä esitetään Dario Argento Panico -dokumentti italialaisesta ohjaajalegenda Dario Argentosta (Suspiria, Deep Red) perjantaina kello 17.

Rose Glassin ohjaama toiminnantäyteinen rakkaustarina Love Lies Bleeding esitetään dokumentin perään kello 19.15.

Urheilu

Liperissä järjestetään perjantaista sunnuntaihin Kunnari-leiri. Pesäpallon E-, F- ja G-junioreiden pelejä on esimerkiksi Jyrin ja Viinijärven kentillä. Leirin tapahtuma-alue on avoinna Jyrin liikuntahallissa perjantaina kello 18–21, lauantaina kello 10–20 ja sunnuntaina kello 10–16.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi