play

Hamsterit-elokuvasta on loppiaisviikonloppuna Joensuussa yhdeksän näytöstä, JoMa kohtaa harjoitusottelussa KiPan – Katso toimituksen poiminnat menovinkeistä

Kuva: Karjalainen

Karjalainen

Etsitkö tekemistä loppiaisviikonlopuksi?

Kokosimme toimituksessa menovinkkejä maakunnan tapahtumatarjonnasta. Loppiaisperjantaina tarjolla on esimerkiksi tansseja ja urheilun saralta pesäpalloa, kun Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtaavat paikallisottelussa.

Viikonloppuna puolestaan voi suunnata vaikkapa elokuviin.

Tutustu alla tarkemmin toimituksen poimintoihin!

Loppiaistansseja:

Liperin Yhteisötalolla (Opintie 2) on tanssit loppiaisperjantaina 6.1. kello 15–18. Tansseihin on ilmainen sisäänpääsy, ja musiikista vastaavat Liperin Laulu ry:n laulajat.

Polvijärvellä Kinahmon Honkapirtillä (Kinahmontie 74) järjestetään loppiaisiltamat 6.1. kello 19 alkaen. Tapahtumassa näytelmänä on Aili Lindenin Kissa ulos, ja tansseja tahdittaa Marko Jolkkonen.

Elokuvia:

Joensuussa perjantaina 6.1. tulee ensi-iltaan draamakomedia A Man Called Otto. Leskeksi jääneen Otto Andersonin tarinan kertovan elokuvan pääosassa on Tom Hanks. Elokuvan ikäraja on 12.

Markku Pölösen torstaina 4.1. ensi-iltaan tulleesta elokuvasta Hamsterit on runsaasti esityksiä loppiaisviikonloppuna. Joensuussa elokuvasta on perjantaista sunnuntaihin päivittäin kolme näytöstä. Elokuvan pääosan näyttelee Peter Franzen, ja elokuvan ikäraja on 7.

Kontiolahdella Ohto-auditoriossa on lauantaina 7.1. Tunturin tarina -elokuvan näytös ja animaatiotyöpaja. Tunturin tarina -elokuva alkaa kello 13, ja animaatiotyöpaja on elokuvan jälkeen kello 14.15. Työpaja sopii sekä lapsille että aikuisille. Kontiolahden kulttuuripalvelujen ja Pohjois-Karjalan elokuvayhdistyksen järjestämään tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Urheilua:

Superpesis-joukkueet Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtaavat loppiaisen perinteisessä tasonmittauksessa Joensuun areenassa. Ottelu käynnistyy perjantaina kello 15.

Miesten ottelun jälkeen JoMan naisten Superpesis-joukkue kohtaa Lappeenrannan Pesä Ysit. Ottelu alkaa perjantaina kello 18.

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa jääkiekon Mestiksessä kaksi kotiottelua. Perjantaina kello 17 vieraaksi saapuu IPK ja lauantaina kello 17 Ketterä.

Salibandyn Divarissa pelaava Josba vie kotiottelunsa Motonet-areenalle. Vieraaksi lauantaina kello 17 alkavaan peliin saapuu O2 Jyväskylästä.

Muita tapahtumia:

Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä esitetään lauantaina 7.1. Rakkauden kiertokulku -näytös. Näytös on lausuttujen runojen ja pianosävelmien kietouma. Esitys alkaa kello 16 ja kestää väliajan kanssa noin 90 minuuttia.

Taiteilija Noora Hattusen ateljeessa Joensuussa (Merimiehenkatu 32) järjestetään lauantaina 7.1. yhteisötaidepaja kello 10–14. Taidepajaan voi osallistua haluamansa ajan eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Yhteisötaidepajoja on tammikuussa lauantaisin kaikkiaan neljä, ja niissä toteutetaan Toivo-niminen yhteisötaideteos. Valmis teos lahjoitetaan Pohjois-Karjalan keskussairaalalle.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi