play

Poliisi: Rantakyläläisessä ravintolassa tapon yritys – 40-vuotiasta miestä puukotettiin vatsaan, poliisi etsii tekijää

Kuva: Jouni Turunen

Simo Natunen

40-vuotiasta miestä puukotettiin torstaina vatsaan Joensuun Rantakylässä sijaitsevassa ravintolassa. Poliisin tietojen mukaan puukotus tapahtui kello 23 aikaan.

Ensihoito toimitti miehen jatkohoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Epäilty puukottaja on 31-vuotias mies. Poliisilla on tekijän henkilöllisyys selvillä, mutta miestä ei ole etsinnöistä huolimatta löytynyt. Epäiltyä ei poliisin mukaan pidetä vaarallisena ulkopuoliselle henkilöille.

Perjantain aikana poliisi tutki tapatumapaikkaa ja keskusteli todistajien kanssa. Paikkatutkinnan ja todistajien lausuntojen perusteella poliisilla on alustava näkemys tapahtumien kulusta. Puukotuksen motiivia rikoskomisario Petri Tirronen ei pysty vielä kommentoimaan. Poliisi jatkaa edelleen asiaan liittyvien todistajien kuulemisia.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi pyytää tapauksen nähneitä tai asiasta jotain tietäviä ilmoittamaan kaikista havainnoistaan ja tiedoistaan puhelimitse joko numeroon 041 711 8377, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Juttua päivitetty 20.1.2023 kello 14.36: Lisätty poliisin antamia tietoja.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi