play

Outoa valoa, halloween-tapahtumia ja Frederik – katso viikonlopun menokooste Pohjois-Karjalaan

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Outo valo –tapahtuma on Outokummussa perjantaina ja lauantaina. Ohjelmassa on muun muassa UV-maalaustyöpaja, stand upia, tanssiteoksia, tulitaidetta ja Bereniken hiukset -yhtyeen konsertti.

Rekrytointitapahtuma Työtä-karnevaali on perjantaina Joensuu Areenalla kello 12–16. Työtä etsivät voivat tavata työnantajia ja verkostoitua, osallistua CV-klinikkaan ja työhaastattelusparraukseen.

Joensuun kauppahallissa on lauantaina lasten halloween-tapahtuma kello 12–14. Ohjelmassa on muun muassa kasvomaalausta, kummituskierroksia ja askartelua.

Tanssistudio Dreamilla Joensuussa on halloween walk-in lauantaina kello 1221. Useat artistit tekevät tatuointeja, täyteainehoitoja, lävistyksiä, pikakampauksia ja valokuvausta. Tapahtumassa voi kokeilla tankotanssia. Paras halloween-asu palkitaan.

Stand up -esitys Täyskäsi on Kerubissa lauantaina kello 21. Esiintymässä on neljä koomikkoa.

Uuden Woutilan avajaiset ja avoimet ovet ovat perjantaina kello 15–17. Luovien alojen yrittäjien tila Woutila muutti Joensuun puhelimen vanhaan taloon. Avajaisissa voi seurata suuren taideteoksen maalaamista ja osallistua korttipajaan.

Musiikki

Carelia-salissa on Queen-musikaali Show must go on lauantaina kello 18.

Frederik keikkailee Las Palmasissa perjantaina kello 23.30. Lauantaina Las Palmasissa on Meiju Suvaksen keikka. Suvas esiintyy myös Bomballa perjantaina.

Teatteri ja sirkus

Joensuussa Pakkahuoneella on draamallisia kauhukierroksia perjantaina ja lauantaina kello 17–22.15. Tiedon ja totuuden kehto -teemaiset kierrokset järjestää kulttuuriyhdistys Vääräpyörä.

Joensuun kaupunginteatterin Kolmen kimppa –komedia tulee ensi-iltaan perjantaina kello 18. Pauli haluaa erota Sofiasta, mutta ei osaa kertoa asiaa, joten kutsuu ystävänsä Martin asumaan heille saadakseen Sofian muuttamaan pois.

Sirkus Supiaisen Void-sirkusesitys on Joensuussa Näyttämö-teatterilla perjantaina ja lauantaina kello 19. Esityksessä pohditaan tyhjyyttä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Elokuvateatteri Tapiossa tulee ensi-iltaan kaksi elokuvaa. Dogman on Luc Bessonin ohjaama draamajännäri, jossa elämän kolhima poika löytää pelastuksen rakkaudesta koiriin.

Reality on tosipohjainen draamajännäri Reality Winneristä, jota FBI alkaa tutkia salaisten tietojen vuotamisesta. Elokuvassa noudatellaan todellisten kuulustelupöytäkirjojen vuorosanoja.

Elokuvatapahtuma Cinemare järjestetään Joensuussa elokuvateatteri Tapiossa ja Kino Sihiksessä perjantaina ja lauantaina. Kahdeksan elokuvan joukossa ovat muun muassa scifi-toimintaklassikko Robocop ja Dracula.

Lasten leffalauantai on Kulttuuritehdas Siihtalassa lauantaina kello 10–13.30. Tapahtumassa esitetään Möhköfantin Halloween -elokuva ja Saapasjalkakissa venäjäksi puhuttuna, ukrainaksi tekstitettynä. Elokuvien välissä on halloween-teemaisia työpajoja.

Urheilu

Joensuun Kiekko-Pojat kohtaa jääkiekon Mestiksen ottelussa Kiekko-Espoon. Ottelu pelataan Outokummun jäähallissa lauantaina kello 17.

Josba pelaa salibandyn Divarissa tamperelaista Kooveeta vastaan. Ottelu käynnistyy Joensuun areenassa lauantaina kello 17.

Joen Juju pelaa lentopallon naisten 1-sarjan ottelun Kuortanetta vastaan Joensuun urheilutalossa lauantaina kello 15.

Katajan naisten joukkue kohtaa puolestaan koripallon 1. divisioonassa JBA:n Motonet-areenassa sunnuntaina kello 17.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi