play

HS: Tapon yrityksestä 3,5 vuodeksi vankeuteen tuomittu mies on ehdolla eduskuntaan – puukotus tapahtui joensuulaisessa yökerhossa vuonna 2018

Puukotus tapahtui Bepopissa vuonna 2018. Poliisin kuvassa tarkka merkittynä tarkka paikka.

Puukotus tapahtui Bepopissa vuonna 2018. Poliisin kuvassa tarkka merkittynä tarkka paikka. Kuva: Poliisi

Jani Leinonen

Tapon yrityksestä 3,5 vuodeksi vankeuteen tuomittu joensuulainen mies on ehdolla eduskuntavaaleissa, kertoo Helsingin Sanomat.

Christian Kautto puukotti miestä joensuulaisessa ravintola Bepopissa vappuaattona vuonna 2018. Kautto löi uhria viisi kertaa kääntöveitsellä. Ennen puukotusta miehillä oli riitaa.

Itä-Suomen hovioikeus tuomitsi Kauton tapon yrityksestä kolmeksi ja puoleksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen helmikuussa 2019.

26-vuotias Kautto on ehdolla eduskuntaan Sinimustan liikkeen riveistä Keski-Suomen vaalipiirissä. Puolueensa sivulla olevan esittelyn mukaan Kautto asuu Joensuussa.

Helsingin Sanomien mukaan on hyvin harvinaista, että näin vakavasta väkivaltarikoksesta tuomittu pyrkii kansanedustajaksi. Tekohetkellä Kautto oli 21-vuotias, ja puukotuksen uhriksi joutunut mies 19-vuotias.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi