play

Katso tärpit loppuviikon menoihin: Nurmeksessa esitetään tanssiteos ja Ilomantsissa sivakoidaan, Värttinän keikka peruttiin

Karjalainen

Musiikki

Kansanmusiikkiyhtye Värttinän piti esiintyä Kerubissa perjantaina. Kerubi kuitenkin ilmoitti torstaina illalla Facebook-sivuillaan, että Värttinän esiintyminen on peruttu sairaustapauksen vuoksi.

Afrobeat-artisti Shrty esiintyy Kerubissa perjantaina kello 23.

Folkmusiikkia soittava Anis Kiitu esiintyy Joensuun Sointulassa torstaina 2.3. kello 20.

Kitaristi ja säveltäjä Osmo Palmu konsertoi Joensuussa konservatorion salissa torstaina 2.3. kello 17 ja Kiteesalissa perjantaina kello 17.

Elokuvat

Joensuussa ensi-iltansa saa viisi elokuvaa perjantaina 3. maaliskuuta.

The Whalen on ohjannut Darren Aronofsky. Brendan Fraserin tähdittämässä draamassa sairaalloisen ylipainoinen opettaja yrittää korjata välit tyttäreensä. Elokuvan ikäraja on 12.

Animaatioelokuva Muumiot: Seikkailu ajan halki kertoo muumioiden kaupungista ja faaraon tyttären järjestetystä avioliitosta. Elokuvan ikäraja on 7.

Nyrkkeilymaailmaan sijoittuva draama Creed III kertoo nyrkkeilijästä, joka tapaa vankilasta vapautuvan lapsuudenystävänsä. Elokuvan ikäraja on 16.

Jännityselokuva Missingissä teini-ikäisen Junen äiti katoaa lomalla. Tytär alkaa selvittää teknologian avulla etänä, mitä äidille tapahtui. Elokuvan ikäraja on 12.

Japanilaiselokuva Pikku tähti käynnistyy vauvaluukusta, jonne vaikeuksiin joutunut äiti hylkää vauvansa. Elokuvan ikäraja on 7.

Teatteri ja tanssi

Joensuun ylioppilasteatterin Pisarat-sarjan Absurdi saa ensi-iltansa lauantaina 4.3. kello 18 Joensuussa Kulttuuritehdas Siihtalassa. Absurdi on neljän piennäytelmän kokonaisuus, jossa esitetään muun muassa mielikuvitusmusikaali.

Näyttämö-teatterilla Joensuussa esitetään perjantaina ja lauantaina kello 19 esitetään Sirkus Supiaisen sirkustaideteos db.

Nurmeksessa esitetään Miasma Fogin -tiimin tanssiteos Jauho Hannikaisen salissa perjantaina kello 13 ja 18. Liike- ja ääni-improvisaatioon perustuva teos tarkastelee jauhon tuntumaa ja liikkeen luomista muuttuvista kuvioista.

Tanssia talven kanssa -improvisaatiotanssia esitetään Joensuun Laulurinteen lumipuistossa lauantaina kello 17.30.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Urheilu

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa jääkiekon Mestiksessä kaksi kotiottelua. Perjantaina kello 18.30 vastaan asettuu Mehtimäellä TuTo ja lauantaina kello 17 FPS.

Ilomantsissa järjestetään lauantaina perinteinen Pogostan Hiihto. Perinteisen hiihtotavan lähtö on kello 8.30 ja vapaan hiihtotavan lähtö 10.30.

Pohjois-Karjalassa järjestetään viikonloppuna myös useita muita koko kansan hiihtotapahtumia. Lauantaina ohjelmassa ovat Kiteen Rajahiihto ja Pielisen jäähiihto Lieksassa. Sunnuntaina sivakoidaan Siirin hiihto Tohmajärvellä ja Suden hiihto Valtimolla.

Koostetta päivitetty 2.3.2023 kello 20.51: Lisätty tieto Värttinän keikan peruuntumisesta.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi