play

Siun sote varoittaa kauppiaina esiintyvistä huijareista – olivat liikkeellä viime viikonloppuna

Jani Leinonen

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue - Siun sote varoittaa kauppiaina esiintyvistä henkilöistä, jotka käyvät etenkin ikääntyneiden luona ja pyytävät päästä sisään asuntoon.

Poliisi on tiedottanut aiemmin Kangaslammen ja Juvan alueella liikkuneista kauppiaista, jotka ovat anastaneet vanhusten asuinnoista rahaa, lääkkeitä ja pankkikortteja.

Todennenäköisesti samat henkilöt liikkuivat viime lauantaina illalla Heinäveden alueella, koska Siun soten kotihoidon asiakas ilmoitti vastaavasta tapauksesta kotihoidolle. Siun sote on ilmoittanut tapauksesta poliisille.

Poliisin mukaan kauppiaina esiintyneet henkilöt ovat myyneet muun muassa pyyhkeitä. Samalla he ovat pyytäneet päästä sisällä esimerkiksi juomaan tai käymään vessassa. Kangaslammen ja Juvan alueen tapauksissa henkilöt ovat käyttäneet kasvomaskeja ja liikkuneet beigen värisellä autolla.

Siun sote varoittaa asiakkaitaan ja kansalaisia edellä mainituista henkilöistä. Henkilöitä ei tule päästää sisälle asuntoon.

Epäilyttävistä henkilöistä on Siun soten mukaan syytä ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 029 541 5232 tai soittamalla hätänumeroon 112. Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi