play

Joensuusta saa nyt afrikkalaista noutoruokaa – kun tutut alkoivat kysellä tilausmahdollisuutta, Philip Abbiw, 49, ryhtyi toimeen

Philip Abbiw, 49, valmistelee bataattia uppopaistettavaksi. Sen jälkeen hän otti käsittelyyn keittobanaanit, jotka näkyvät taustalla. Muun muassa näitä tarjotaan Afromakujen keittiö -nimisessä noutoruokapalvelussa.

Philip Abbiw, 49, valmistelee bataattia uppopaistettavaksi. Sen jälkeen hän otti käsittelyyn keittobanaanit, jotka näkyvät taustalla. Muun muassa näitä tarjotaan Afromakujen keittiö -nimisessä noutoruokapalvelussa. Kuva: Juha Inkinen

Renne Ohtonen

Joensuulainen Philip Abbiw, 49, viipaloi keittobanaania ja bataattia pitkiksi siivuiksi. Hän panee ne kulhoon, maustaa suolalla ja uppopaistaa rasvassa.