play

Eläkkeelle mielivä lieksalainen Ari Keronen, 65, on käsitellyt tänä syksynä joka kymmenennen Suomessa kaadetun karhun - "Yksinkertaisempaa tämä on kuin kirvesmiehen homma, ei ole kuin yhdet piirustukset"

Ari Kerosen riistateurastamo käsittelee syksyisin 150 -170 hirveä.

Ari Kerosen riistateurastamo käsittelee syksyisin 150 -170 hirveä. Kuva: Mikko Ahvenainen

Mikko Ahvenainen

Syksyn saapuminen tietää pitkiä päiviä Lieksassa Pankakoskella Kerosetti oy:n riistateurastamoa pitävälle Ari Keroselle, 65. Elokuulta alkaen karhut ja myöhemmin syksyllä hirvet päätyvät osaavissa käsissä vakuumiin pakatuiksi paloiksi - tai kuten moni metsästysporukka nykyään haluaa, suoraan purkkiin.