play

Elina Turusen, 36, ja Pauliina Paldanin, 32, joulu alkaa Outokummussa pidettävistä piirakkatalkoista, vaikka mummon resepti on ehtinyt kadota – "Luovun mieluummin kinkusta tai laatikoista kuin karjalanpiirakasta"

Nykyisin Vantaalla asuva Pauliina Paldani (vas), hänen Valkeakoskella asuva siskonsa Elina Turunen ja tämän mies Valtteri Eskelinen ovat kokoontuneet siskosten kotipaikkakunnalle Outokumpuun karjalanpiirakkatalkoisiin. Talkoot pidetään mummon entisessä asunnossa, ja täällä nyt jo edesmennyt mummokin on monet karjalanpiirakat taiteillut.

Nykyisin Vantaalla asuva Pauliina Paldani (vas), hänen Valkeakoskella asuva siskonsa Elina Turunen ja tämän mies Valtteri Eskelinen ovat kokoontuneet siskosten kotipaikkakunnalle Outokumpuun karjalanpiirakkatalkoisiin. Talkoot pidetään mummon entisessä asunnossa, ja täällä nyt jo edesmennyt mummokin on monet karjalanpiirakat taiteillut. Kuva: Mikko Makkonen

Petra Mustonen

Riisipuuro on keitetty jo aikaisin aamulla. Kuoritaikinakin odottaa valmiina. Nyt jo edesmenneen Liisa-mummon asunnossa Outokummussa sisarukset Elina Turunen, 36, ja Pauliina Paldani, 32, sekä Elinan mies Valtteri Eskelinen, 33, ovat valmiina käynnistämään linjastonsa.