play

Enossa on havaittu loukkaantunut karhu - Sarvingin ja Pirttivaaran alueella liikkumista pyydetään välttämään

Kuvan karhu ei liity tapaukseen.

Kuvan karhu ei liity tapaukseen. Kuva: Anne Marjola-Hassinen

Renne Ohtonen

Enossa Sarvingin ja Pirttivaaran alueella liikkuu loukkaantunut karhu, poliisi tiedottaa. Tarpeetonta liikkumista alueella pyydetään välttämään.

Poliisin mukaan kyseessä on naaraskarhu, jolla on vasemmassa etukäpälässään pienpetojen pyytämiseen tarkoitetut raudat. Karhun mukana liikkuu kolme pentua.

- Poliisin arvion mukaan loukkaantunut emäkarhu saattaa olla ihmisille vaarallinen. Kyseiseen karhupentueeseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen, tiedotteessa ohjeistetaan.

Hätäkeskus ei saanut uusia havaintoja karhuista keskiviikon ja torstain välisenä yönä tai varhain torstaiaamuna, poliisi kertoo Karjalaiselle.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös Lieksassa liikkui viime viikolla loukkaantunut karhu, jonka poliisi määräsi lopetettavaksi. Karjalaisen uutinen aiheesta: Karhu loukkaantui Lieksassa lauantain vastaisena yönä - Paikallinen luontoyrittäjä Esa Muikku havaitsi rautoihin kiinni jääneen karhun riistakamerastaan

Juttua päivitetty havaintotiedoilla 8.7.2021 kello 7.16.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi