play

Joensuun ratapihan rakentaminen sulkee Sirkkalantien jalankulkijoilta ja pyöräilijöiltä

Joensuun rautatieaseman ylikäytävä valmistui viime kesänä.

Joensuun rautatieaseman ylikäytävä valmistui viime kesänä. Kuva: Lari Lievonen

Jani Leinonen

Joensuun ratapihan rakentamishankkeen viimeistelytöitä tehdään tällä hetkellä Sirkkalantien läheisyydessä. Sirkkalantien kävelyn ja pyöräilyn reitit ovat suljettuna tiistaina ja keskiviikkona.

Sirkkalantien alueella radan varressa tehdään viimeistelytöitä, kuten maan tasoittamista, siistimistä ja uuden suoja-aidan viimeistelyä. Kävely- ja pyöräilyreitit ohjataan sen vuoksi poikkeusreiteille tänään ja huomenna.

Kävelijöille ja pyöräilijöille on kaksi reittivaihtoehtoa. Jalankulkijat ja pyöräilijät voivat käyttää Meijerintien, Pekkalantien ja Kettuvaarantien kautta kulkevaa poikkeusreittiä tai kulkea Pielisjoen rannan ja Rantakadun kautta. Opasteet ohjaavat poikkeusreiteille.

Radan varressa tehtävät muutokset ovat osa Joensuun ratapihan parantamista. Ratapihasta tulee nykyliikennettä paremmin palveleva ja turvallisempi. Lisäksi hanke parantaa liikenteen täsmällisyyttä sekä vähentää roimasti ratapihan korjausvelkaa ja ylläpitokustannuksia, kertoo Väylävirasto.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi