play

Kansallisooppera ja -baletti esiintyvät isosti Joensuun areenalla – katso viikonlopun menovinkit Pohjois-Karjalaan

Joensuun areenaa valmisteltiin torstaina Kansallisoopperan ja -baletin konsertteja varten.

Joensuun areenaa valmisteltiin torstaina Kansallisoopperan ja -baletin konsertteja varten. Kuva: Santeri Karjalainen

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä Pohjois-Karjalaan tulevalle viikonlopulle. Lisää menovinkkejä löydät esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Kansallisoopperan ja kansallisbaletin kiertue saapuu Joensuun areenaan. Esitykset lauantaina kello 14 ja 18. Näytöksessä on parhaita paloja klassikko-oopperoista ja -baleteista kuten Carmen, Joutsenlampi ja Prinsessa Ruusunen.

Joensuussa Tulliportin normaalikoululla esitetään koululaisooppera Lähde perjantaina. Esitys alkaa kello 18. Oopperan on kirjoittanut Sari Kaasinen, ja se toteutetaan yhteistyössä Kansallisoopperan kanssa.

Karhunmäessä järjestetään Kukkolan Kevätkiekaus lauantaina kello 10-14. Paikalla voi tutustua puulajipuistoon, leikkiä keppariradalla ja tervehtiä kotieläimiä. Lisäksi viereisellä Ajomiehenkujalla on avoinna Kissakahvila.

Lauantai-illan euroviisuja voi katsella Kerubissa Eurovision Mayhem -tapahtumassa.

Outokummussa Kukan ja Flooran päivän tapahtuma lauantaina kello 15 alkaen. Ohjelmassa Nurmivihvilä-yhtye, tanssija Eero Teittinen sekä muusikot Suonna Kononen ja Yrjö Vähäkallio.

Äidille-iltapäiväkonsertti Enon seurakuntatalolla sunnuntaina kello 15. Näyttelijä Pekka Räty tulkitsee muun muassa laulun Äideistä parhain.

Ylämyllyn yläkoululla järjestetään sunnuntaina kello 14 Ukrainan äidit -äitienpäiväkonsertti, johon on kutsuttu mukaan ukrainalaisia.

Keikat

Outokummussa Hotelli Kummussa perjantai-iltana stand upia kello 21 alkaen. Esiintymässä Ida Akkila, Jussi Lankoski, Niko Metsänkylä, Harri Pekkinen ja Katariina Salonen.

Las Palmasissa esiintyy perjantaina Janne Tulkki.

Kansanmusiikkikonsertti Joensuun konservatoriolla lauantaina kello 18 alkaen. Ennen konserttia kamujamit ja kansantanssipaja kello 16.30 alkaen.

Outokummussa esiintyy nykykansanmusiikkiyhtye Tsuumi Sound System torstaina kello 19 Kulttuuritalo Maritassa.

Teatteri ja tanssi

Cat Peoplen tanssikoulun kevätnäytökset Siihtalan kulttuuritehtaalla. Näytökset perjantaina kello 18.30 sekä lauantaina kello 12 ja 15.

Joensuussa Näyttämö-teatterissa on monologifestivaali 11.–21. toukokuuta. Festivaalin avaa Mielipuolen päiväkirja -tragikomedian ensi-ilta torstaina kello 19. Ohjelma jatkuu sunnuntaina Rosa Liksomin romaaniin perustuvan Everstinna-monologin esityksellä kello 19.

Urheilu

Pesäpallossa Pohjois-Karjalan molemmat joukkueet avaavat sarjakautensa miesten Superpesiksessä kotipelillä Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Kiteen Pallo pelaa lauantaina kello 16 ja Joensuun Maila sunnuntaina kello 17.

Joensuun kävelykadulla järjestetään lauantaina penkkipunnerruksen näytöskilpailut. Tapahtuma alkaa kello 12.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi