play

Tässä joensuulaisessa ravintolassa menu ei ole muuttunut lähes 30 vuoteen

Pizza Express & Cafe:n suosituin annos on talon kebab, jossa on taikinakuoressa paistettua kebab-lihaa, kastiketta ja kasviksia. Annoksen kylkeen tulee salaattia. Yrittäjänä Md Awrango Jeb tekee itse ravintolassa töitä 60–70 tuntia viikossa.

Pizza Express & Cafe:n suosituin annos on talon kebab, jossa on taikinakuoressa paistettua kebab-lihaa, kastiketta ja kasviksia. Annoksen kylkeen tulee salaattia. Yrittäjänä Md Awrango Jeb tekee itse ravintolassa töitä 60–70 tuntia viikossa. Kuva: Marko Puumalainen

Simo Natunen

Kebab saapui Joensuuhun vuonna 1982, kun keittiömestari Tarmo Wasenius perusti Kebab-nimisen ravintolan Koskikadulle.