play

Ilves jäi junan alle Joensuussa ja Kontiolahdella ajettiin törkeää ylinopeutta – Poliisi pyytää havaintoja varkauksista ja vahingonteosta

Kuvituskuva.

Kuvituskuva. Kuva: Ritva Melentjeva

Miia Hartikainen

Henkilöauto ajoi 135 kilometriä tunnissa perjantaiaamuna Kontiolahdella Kajaanintiellä, Valtatiellä 6. Paikalla nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Nuori pienikokoinen ilves jäi junan alle Joensuussa Hammaslahdesta hieman Kiteen suuntaan. Ilves kuoli tapahtumapaikalle. Onnettomuus tapahtui perjantai-iltana.

Asunnon ovea ja postiluukku rikottiin lauantaina Joensuussa Torikadulla lauantaina aamuyöllä. Poliisi löysi epäillyn tekijän paikalta ja tutkii tapausta vahingontekona.

Puolestaan Kettuvaarantiellä ja Itärannalla bussipysäkkien valotauluja töhrittiin myöhään perjantai-iltana.

Lieksassa on murtauduttu kesämökkiin ja pihapiirin navettarakennukseen. Rakennuksiin on murtauduttu Kylänlahdentiellä lokakuun lopun ja marraskuun alun välillä kaksi eri kertaa. Paikkoja oli pengottu ja työkaluja oli varastettu.

Lieksassa on anastettu myös kuomullinen perävaunu torstai-iltapäivän ja perjantaiaamupäivän välisenä aikana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi pyytää havaintoja varkauksista ja valotaulujen töhrimisestä osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi