play

Hyvinvointialueen rahoitus pysyy alkuvuodet tiukkana - "Jotta voisimme toimia järkevästi, meidän pitäisi omien laskelmiemme mukaan pystyä tekemään 20-25 miljoonan euron vuosikate, tällaiseen ei Siun soten historiassa ole koskaan pystytty"

Siun soten toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen (vas.) toimii myös hyvinvointialueen valmistelua johtavan Vaten puheenjohtajana. Vaten toiminta päättyy, kun uuden aluevaltuuston toimikausi alkaa maaliskuun alussa. Kuvassa myös nykyisen Siun sote -kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Jertta Harinen ja valtuuston puheenjohtaja Pentti Keskisalo.

Siun soten toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen (vas.) toimii myös hyvinvointialueen valmistelua johtavan Vaten puheenjohtajana. Vaten toiminta päättyy, kun uuden aluevaltuuston toimikausi alkaa maaliskuun alussa. Kuvassa myös nykyisen Siun sote -kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Jertta Harinen ja valtuuston puheenjohtaja Pentti Keskisalo. Kuva: Kimmo Kirves

Sari Vanninen

Tammikuun aluevaaleissa valittavan aluevaltuuston keskeisimpiä tehtäviä on hyvinvointialueen talousarviosta ja taloussuunnitelmasta päättäminen.