play

Pohjois-Karjalassa lauantaina ainakin viisi liikenneonnettomuutta – Heinävedellä ulos ajanut kuljettaja jäi jumiin autoonsa

Ajokeli muuttui Pohjois-Karjalassa huonoksi perjantai-iltana.

Ajokeli muuttui Pohjois-Karjalassa huonoksi perjantai-iltana. Kuva: Marko Puumalainen

Juho Lintula

Pohjois-Karjalaan voimalla iskenyt takatalvi ei aiheuttanut lauantaina merkittävää lisätyötä pelastuslaitokselle, vaikka onnettomuuksia määrällisesti melko paljon olikin.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitokselta kerrottiin kello 20.30:n aikoihin, että koko lauantain aikana erilaisia liikenneonnettomuustehtäviä oli ollut viisi kappaletta. Niistäkin yhtä vaille kaikissa pelastajat pääsivät hyvin vähällä.

Pelastuslaitokselta ei osattu lauantai-iltana arvioida sitä, kuinka monessa ulos ajaneessa autossa oli mahdollisesti alla jo kesärenkaat.

Päivän merkittävin onnettomuus tapahtui iltapäivällä Heinävedellä, ja siitäkin selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Heinäveden onnettomuus sattui Malkkilantiellä, runsaan 15 kilometrin päässä Heinäveden kirkonkylältä etelän suuntaan. Henkilöauto suistui ulos tieltä Malkkilan kylän tuntumassa noin kello 14.20 ja pyörähti ojaan katolleen.

Autossa yksin ollut kuljettaja ei päässyt omin avuin ulos. Paikalle saapuneet pelastajat auttoivat kuljettajan pois pinteestä ja ensihoidon tarkistettavaksi. Hän ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Lopuksi pelastuslaitos käänsi vielä auton ojasta takaisin pyörilleen, jottei siitä vuotaisi öljyä tai muita nesteitä luontoon.

Kuopiontiellä puolestaan tapahtui lauantaina hieman ennen puoltapäivää kaksi ulosajoa.

Toinen onnettomuus sattui Joensuussa Noljakan eritasoliittymän tuntumassa ja toinen Liperissä Polvijärventien liittymän läheisyydessä.

Molemmat ulos ajaneet autot pysyivät pyörillään. Myöskään näistä onnettomuuksista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pieni liikenneonnettomuus sattui myös lauantaina alkuillasta Joensuun Rantakylässä. Henkilöauto lähti heittelehtimään Rantakylänkadulla kello 17:n aikoihin ja törmäsi lyhtypylvääseen.

Pelastuslaitos kertoo, että onnettomuusautossa oli kaksi ihmistä. Kumpikaan heistä ei loukkaantunut. Auto sen sijaan kärsi peltivaurioita, ja pylväskin vaurioitui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Päivän viides pelastuslaitoksen tietoon tullut ulosajo sattui Nurmeksessa noin kello 18. Henkilöauto suistui ulos liukkaalta Kuopiontieltä Palomäen kylän läheisyydessä, noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Auto pysyi pyörillään, ja myöskään tällä kertaa kukaan ei loukkaantunut.

Päivitetty 20.4. kello 20.38: Lisätty tiedot lauantai-illan kahdesta ulosajosta ja päivitetty samalla myös uutisen kärkeä ja otsikkoa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi