play

Poliisi kaipaa havaintoja: Huoltoasemalle yritettiin murtautua Kontiolahdella, Lieksassa varastettiin työkoneita muuttokuormasta

Juho Lintula

Kontiolahden kirkonkylän tuntumassa sijaitsevalle St1-huoltoasemalle yritettiin murtautua tiistai-iltana. Rikos tapahtui iltakahdeksan ja puoli kymmenen välillä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että huoltoaseman pihalla oli jo aiemmin havaittu kaksi nuorta miestä pipot ja huput päässä. Myöhemmin huoltoaseman takaoven lasit oli rikottu.

Murto jäi kuitenkin yritykseksi, sillä takalukossa olleet ovet kaltereineen pitivät varkaat ulkopuolella.

Lieksasta Märäjälahdentien varrelta varastettiin puolestaan tiistai-illan ja keskiviikkoaamun välisenä aikana useita työkoneita.

Poliisi kertoo, että muuttokuormaan pakattu ja aisalukolla lukittu peräkärry havaittiin keskiviikkoaamuna varastetuksi. Se löytyi myöhemmin muutaman kilometrin päästä tyhjänä.

– Varkaalle kelpasivat muun muassa moottori- ja raivaussahat, kaksi Kempin hitsauskonetta, lumilinko ja ruohonleikkuri, tiedotteessa kerrotaan.

Havaintoja molemmista rikoksista tai tietoja tekijöistä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai virka-aikana poliisipäivystyksen numeroon 0295 415 320.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi