play

Joensuulainen kokki Sami Kosunen, 26, teki töitä huippuravintoloissa, kaipasi lisää haastetta ja ryhtyi leipomaan – "Tein kaksi viikkoa pelkästään croissantteja, koska halusin löytää hyvän tavan tehdä niitä"

Sami Kosunen tekee Sulo Ravintolat Oy:n helmikuussa avatussa leipomossa leivät lounasravintoloihin ja pieniä makeita myyntiin.
– Olen nuoresta asti tykännyt leipoa ja syödä makeita juttuja.

Sami Kosunen tekee Sulo Ravintolat Oy:n helmikuussa avatussa leipomossa leivät lounasravintoloihin ja pieniä makeita myyntiin. – Olen nuoresta asti tykännyt leipoa ja syödä makeita juttuja. Kuva: Eeli Gröhn

Simo Natunen

Lylykoskentiellä Sulon uudessa leipomossa jauho on pölissyt jo aamuyöstä asti. Leipomossa työskentelevän Sami Kosusen, 26, maanantainen työpäivä alkoi puoli viisi aamulla.