play

Joensuulainen Kolmosen perhe harrastaa aktiivisesti - perheen äidin Katri Kolmosen mukaan lasten kilpaileminen tai edes harrastaminen ei ole kuitenkaan pakollista: "Liikkuminen on vanhempien vastuulla, sitä pitää tapahtua"

Kolmosen perheessä harrastetaan ahkerasti, sillä Ainolla (oik.) ja Aatoksella (oik. edessä) on useita harrastuksia. Nelilapsisen perheen äidillä Katri Kolmosella on sylissään alle vuoden ikäinen Saara-vauva, joka on tottunut kulkemaan mukana, kun vanhemmat kuskaavat lapsia harrastuksiin.

Kolmosen perheessä harrastetaan ahkerasti, sillä Ainolla (oik.) ja Aatoksella (oik. edessä) on useita harrastuksia. Nelilapsisen perheen äidillä Katri Kolmosella on sylissään alle vuoden ikäinen Saara-vauva, joka on tottunut kulkemaan mukana, kun vanhemmat kuskaavat lapsia harrastuksiin. Kuva: Juha Inkinen

Linda Laatikainen

Maanantaina vietettiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kansanterveyspäivää, jonka teemana oli tänä vuonna lasten ja nuorten terveys ja hyvinvointi. Lasten ja nuorten terveyttä edistävät riittävä liikunta, uni ja kunnollinen ravitsemus. Lisäksi terveydenhuolto on merkittävässä osassa.