play

Joensuun Käpykankaan rakennuspalossa loukkaantui yksi ihminen vakavasti ja kaksi lievästi - suksivoidetehtaan tuotantotila on tuhoutunut, vaara asukkaille on ohi ja sammutustyöt jatkuvat pitkälle yöhön

Kuva: Kimmo Kirves

Helen Hyttinen

Joensuun Käpykankaalla Pamilonkadulla tapahtuneesta Vauhti Speed -suksivoidetehtaan rakennuspalosta järjestettiin tiedotustilaisuus tiistai-iltana.

Paikalla tilaisuudessa olivat päivystävä päällikkö Yrjö Jantunen, päivystävä palomestari Lauri Hirvonen, sairaalapalvelujen palvelupäällikkö Susanna Vilen sekä Vauhti Speed Oy:n toimitusjohtaja Esa Puukilainen.

Tilaisuudessa kerrottiin, että vakavasti loukkaantunut henkilö on parhaillaan sairaalahoidossa. Ensihoitajat tarkastivat lievemmin loukkaantuneet jo aiemmin päivällä tapahtumapaikalla.

Suksivoidevalmistaja Vauhti Speed kärsi mittavat vahingot, sillä kolmasosa yrityksen Joensuun toimitiloista tuhoutui palossa. Vahingot rajoittuivat tuotantotilaan, varasto-osa rakennuksesta säästyi. Yrityksen tuotantoon tulee tulipalon takia katkos.

Pelastuslaitoksen edustajat päivystävä päällikkö Jantunen ja päivystävä palomestari Hirvonen kertoivat, että savusta ei enää aiheudu vaaraa lähialueen ihmisille. Sammutustöiden arvioidaan jatkuvan jossakin muodossa läpi yön.

Palosta ei Hirvosen mukaan aiheutunut merkittävää vaaraa lähiympäristön rakennuksille.

- Lämpösäteilyä palosta aiheutui, ja joitain heitteitä lensi lähistölle, mutta tämän hetken tiedon mukaan palo ei ollut vaarassa levitä mihinkään. Palon rajaaminen onnistui hyvin, Hirvonen kertoi tiedotustilaisuudessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi