play

Joensuun torille heinäkuun ajaksi rantautunut karjalanpaisti keräsi tiistaina väkeä jonoksi asti, vegaaninen uutuustuote karjaton paisti kilpailee perinneruuan kanssa – "Tuotetta on toivottu pysyväksi lisäksi torille", paljastaa yrittäjä

Lietsun Padassa opiskelijoilla on iso vastuu toiminnan pyörittämisestä. Etualalla Noora Pehkonen annostelee ruokaa, ja taaempana Henry Vartiainen tulostaa kuittia.

Lietsun Padassa opiskelijoilla on iso vastuu toiminnan pyörittämisestä. Etualalla Noora Pehkonen annostelee ruokaa, ja taaempana Henry Vartiainen tulostaa kuittia. Kuva: Minna Raitavuo

Heini Pitkänen

Joensuun torin lämpömittari näyttää 25 astetta, kun asiakkaita alkaa lounasajan lähestyessä kokoontua paikalle. Puisten ruokapöytien välistä kiemurtelee jono, jossa yli 10 ihmistä odottelee pääsevänsä perinneruuan ääreen.