play

Joensuussa oli maanantaina liikkeellä varkaita: Urheilutalon parkista vietiin mopo, konevarikon säiliöstä lähti polttoainetta vorojen mukaan - poliisi pyytää havaintoja

Aihekuva

Aihekuva Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Helen Hyttinen

Joensuun urheilutalon pysäköintipaikalta anastettiin mopo maanantaina kello 16-20 välisenä aikana. Mopo on Yamaha-merkkinen ja rekisteritunnukseltaan 69-JFN. Havaintoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 virka-aikana.

Konevarikon säiliöstä puolestaan anastettiin polttoainetta Joensuun Teollisuuskadulla. Varkaus tapahtui maanantain ja tiistain välisenä yönä, puolenyön aikoihin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja varkaudesta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 virka-aikana.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi