play

Joensuussa on voinut altistua koronalle yökerhossa viime viikonloppuna - myös kahdessa koulussa määrätty henkilöitä karanteeniin

Viime viikonloppuna Bepopissa on voinut altistua koronavirukselle.

Viime viikonloppuna Bepopissa on voinut altistua koronavirukselle. Kuva: Marko Puumalainen

Jani Leinonen

Pohjois-Karjalassa on voinut altistua koronavirukselle edellisen kymmenen päivän aikana julkisilla paikoilla ja kahdessa joensuulaisessa koulussa.

Noljakan koulussa Joensuussa 54 henkilöä on voinut altistua koronalle viime keskiviikon ja perjantain välisenä aikana. Neljä henkilöä on asetettu karanteeniin ja muut ohjattu oireseurantaan.

Karhunmäen koululta Joensuussa on puolestaan asetettu kahdeksan henkilöä karanteeniin koronavirukselle altistumisen takia. Altistuminen on tapahtunut 20.–21. syyskuuta. Suurin osa karanteeniin määrätyistä oli jo oireseurannassa aiemman, 15.–16. syyskuuta tapahtuneen altistumisen johdosta. Siun sote on ollut suoraan yhteydessä karanteeniin määrättyihin.

Lisäksi Siun sote täydensi altistumispaikkojen listaustaan keskiviikkona. Alla olevalle listalle on päivitetty sellaiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei ole voitu jäljittää henkilökohtaisesti. Koronalle on voinut altistua muun muassa yökerho Bepopissa viime viikonloppuna.

Joensuu:

su 26.9. klo 16-17 Pilkon Citymarketin Hesburger

su 26.9. klo 01-05 Bepop

pe–la 24.-25.9. klo 23-05 Bepop

ma 20.9. klo 17.45–18.45 Citymarket Pilkko

su 19.9. klo 18.15–18.45 Prisma

su 19.9. klo 12 elokuvateatteri Tapio, sali 1 Ryhmä Hau -esitys

su 19.9. klo 11.40 lyhyt käynti S-market Kauppakatu

Nurmes:

pe 24.9. klo 15-15.30 Ahonlaidan harrastetalli

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan kymmenen vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita, tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai ota yhteyttä puhelimitse terveysasemalle tai Päivystysapuun 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakartan mukaan Pohjois-Karjalassa on kahden edellisen viikon aikana todettu 41 koronatartuntaa. Asukaslukuun suhteutettu ilmaantuvuusluku 25 on koko Manner-Suomen pienin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi