play

Potilastietojärjestelmän häiriö jatkuu Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella – häiriö havaittiin viime viikon maanantaina

Häiriö vaikuttaa perusterveydenhuollon toimintaan ja hidastaa asiakkaan asian hoitamista niin puhelimessa kuin vastaanotollakin. Kuvituskuva

Häiriö vaikuttaa perusterveydenhuollon toimintaan ja hidastaa asiakkaan asian hoitamista niin puhelimessa kuin vastaanotollakin. Kuvituskuva Kuva: Marko Puumalainen

Arttu Koistinen

Perusterveydenhuollon potilastietojärjestelmän häiriö jatkuu Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella, hyvinvointialue tiedotti torstaina.

Häiriö havaittiin maanantaina 14. elokuuta.

Häiriö vaikuttaa perusterveydenhuollon toimintaan ja hidastaa asiakkaan asian hoitamista niin puhelimessa kuin vastaanotollakin, tiedotteessa todetaan.

– Terveysasemien takaisinsoitto on häiriötilanteen vuoksi viivästynyt tavanomaisesta. Asiakkaita pyydetään jättämään terveysasemalle vain yksi takaisinsoittopyyntö. Jos asiakas on jo jättänyt takaisinsoittopyynnön, hänelle soitetaan takaisin.

Hyvinvointialueen mukaan useita ongelmaan vaikuttavia tekijöitä on tunnistettu, mutta niiden selvitys on vielä kesken.

– Korjausten suunnittelu ja toteutus on käynnissä. Järjestelmän käyttö on mahdollista mutta se on tavanomaista hitaampaa, kunnes korjaukset saadaan tehtyä.

Hyvinvointialue pahoittelee häiriöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Hyvinvointialue tiedottaa viimeistään silloin, kun häiriö on korjattu.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi