play

Karjalaisen katuliitukilpailu alkaa – lähetä kuva omasta piirroksestasi heinäkuun loppuun mennessä

Anna Suoniemi

Katuliiduilla piirtäminen kuuluu kesään, ja värikkäät piirrokset tekevät asvalttimaisemasta hauskan.

Karjalainen järjestää tänä kesänä ensimmäistä kertaa katuliitukilpailun – osallistua voit lähettämällä kuvan omasta katuliiduilla tehdystä piirroksestasi heinäkuun loppuun mennessä.

Kilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla Pohjois-Karjalassa vuonna 2022 piirrettyjä. Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset.

Lähetä kuvan yhteydessä tiedot piirtäjän nimestä ja iästä, teoksen sijaintipaikkakunnasta sekä omat yhteystietosi. Kilpailuun otetaan vain töitä, joiden tekijöiden yhteystiedot ovat toimituksen tiedossa. Osallistumalla kilpailuun annat lähettämällesi kuvalle julkaisuluvan painetussa lehdessä ja Karjalaisen verkkosivuilla.

Osallistumisaikaa kilpailuun on 31.7.2022 asti. Toimitus valitsee osallistuneista töistä finalistit, ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Voittaja palkitaan Karjalaisen tuotepalkinnoilla.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi