play

Karjalaisen suosittu villasukkakisa on täällä taas - nyt puikot kilisemään hyvän asian puolesta

Kuva: Kristiina Viitanen

Kristiina Viitanen

Järjestimme Karjalaisessa toissa syksynä (2019) villasukkakisan, joka oli menestys. Saimme yhteensä 170 toinen toistaan upeampaa sukkaparia, joista suurimman osan myimme Isossa Myyssä ja loput lahjoitimme Joensuun turvakodille. Karjalaisen sukkakisa tuotti lähes 2 200 euroa, jonka lahjoitimme keskussairaalan lastenosastolle.

Koska villasukka on yhä yksi tärkeimmistä pukineista niin kesällä kuin talvellakin, ja kun villasukkabuumi ei muutenkaan ota laantuakseen, päätimme uusia tämän suositun kisamme.

Tänä vuonna menetellään näin: Kisa alkaa nyt. Sinulla on noin neljä viikkoa aikaa neuloa mieleisesi sukkapari ja toimittaa se meille Karjalaisen toimitukseen. Emme maksa sukista palkkiota emmekä lähetä niitä takaisin, vaan kyse on puhtaasti hyväntekeväisyydestä. Tärkeintä on että neulot itsellesi mieluisat sukat, jotka haluat lahjoittaa hyvään tarkoitukseen. Sukkien mallin ei tarvitse olla itse suunniteltu.

Karjalaisen raati valitsee kaikista tänne lähetyistä sukista kymmenen mielestämme hienointa, joiden kuva julkaistaan sekä Digi-Karjalaisessa että paperilehdessä. Näistä finalistisukista te, hyvät lukijat, voitte sitten äänestää mielestänne ne kaikkein hienoimmat sukat. Palkitsemme kolme eniten ääniä saaneiden sukkien tekijää Karjalaisen tuotepalkinnolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nyt siis puikot kilisemään ja sukkia neulomaan. Voit lähettää kilpailusukkasi osoitteeseen Karjalaisen toimitus, PL 99, 80141 Joensuu.

Kilpailuaika on 13.12. asti.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi