play

Karjalaisen verkkosivut uudistuivat - katso videolta ohjeet, miten uudet verkkosivut toimivat

Anna Suoniemi

Karjalaisen verkkosivut uudistuivat kesäkuun alussa. Verkkosivut löytyvät tutusta osoitteesta karjalainen.fi, mutta sivujen rakenne ja ulkoasu ovat muuttuneet. Katso alla olevalta videolta ohjeet, miten verkkosivut toimivat:

Valtaosa verkkosivuilla julkaistavista jutuista on luettavissa Karjalaisen käyttäjätunnuksilla. Pääset kirjautumaan sisälle painamalla verkkosivuilla oikeassa yläkulmassa olevaa kirjaudu-nappia. Kirjautumiseen tarvitset käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos olet unohtanut salasanasi, saat sen uusittua painamalla kirjautumissivulla "Oletko unohtanut salasanasi?" -painiketta.

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnuksia, paina kirjautumissivuilla "EI TUNNUKSIA? Luo tunnukset painamalla tästä." -kohtaa. Pääset aktivoimaan käyttäjätunnuksesi myös osoitteessa karjalainen.fi/rekisteröidy.

Käyttäjätunnukset sisältyvät kaikkiin Karjalaisen tilauksiin automaattisesti, joten niiden käyttöönotosta ei tule ylimääräistä maksua. Jos sinulla ei ole Karjalaisen tilausta, pääset tekemään sen joko painamalla tilaa-painiketta verkkosivujen ylälaidassa tai suoraan osoitteessa karjalainen.fi/tilaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kun olet kirjautunut sisään, sivuston oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin ihmissymboli. Sitä painamalla pääset esimerkiksi tarkastelemaan omia tilaustietojasi.

Eri aihealueiden juttuihin pääset helpoiten painamalla sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa hampurilaisvalikkoa eli kolmea päällekkäistä vaakaviivaa. Hampurilaisvalikon alta pääset kätevästi katsomaan kuntakohtaisesti uusimmat uutiset Pohjois-Karjalasta. Tämän valikon kautta pääset suoraan myös esimerkiksi Karjalaisen näköislehteen, Kaiku-arkistoon sekä kuuntelemaan Radio Rexiä.

Myös artikkelihaku löytyy hampurilaisvalikosta – kirjoita suurennuslasin viereen hakusana, jos etsit jotain tiettyä artikkelia tai tiettyä aihetta käsitteleviä juttuja.

Verkkosivun ylälaidassa Karjalainen-logon alla on lisäksi suorat linkit suosituimpien aihealueiden sivuille – tätä kautta pääset kätevästi lukemaan esimerkiksi tuoreimpia maakuntauutisia, urheilu-uutisia tai kulttuuriuutisia. Pääkirjoitukset, kolumnit ja lukijoiden mielipidekirjoitukset on koottu mielipide-sivulle.

Etusivulle pääset aina takaisin painamalla verkkosivujen vasemmassa ylälaidassa olevaa Karjalaisen logoa. Verkon etusivulle kootaan uusimmat ja tärkeimmät jutut niin maakunnasta, muualta kotimaasta kuin ulkomailta.

Etusivulta löydät myös Lähetä kuva tai video -osion, jonka kautta pääset suoraan lähettämään toimitukselle viestejä joko Whatsappin tai sähköpostin kautta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi