play

Kertomuksia sairaalapapin työstä, joulukoristemuotia ja "Peltsi" Peltolan unelmatyö – näköislehti tarjoaa luettavaa jokaisena päivämä läpi joulun

Joulunajan digilehdissä pääsee lukemaan muun muassa sairaalapappi Pia Haikosen työstä.

Joulunajan digilehdissä pääsee lukemaan muun muassa sairaalapappi Pia Haikosen työstä. Kuva: Kai Skyttä

Karjalainen

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa jokaisena päivänä myös läpi joulun. Lue pyhinä ainakin nämä jutut:

Kuva: Kai Skyttä

1. Sairaalapappi Pia Haikosen työssä näkyy, miten arki voi muuttua hetkessä: "On niin tavallista kohdata ihminen, joka on lähtenyt aamulla normaalisti töihin aavistamatta, että illalla on sairaalassa elämä muuttuneena."

Kuva: Svetlana Aleksejeva

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

2. Moni muistaa Monrepos'n, tai tuntee sen ainakin vanhasta iskelmästä. Viipurilainen puisto pääsi neuvostoaikana huonoon kuntoon. Nyt sitä restauroidaan, mutta työ on saanut sekä Suomesta että Venäjältä kovaakin kritiikkiä.

Kuva: Laura Oja

3. Punaiset pallot ovat yksi suomalaisten pitkäaikaisista suosikeista joulukoristeissa. Silti muoti muuttuu myös koristeissa. Nyt pinnalla ovat erityisesti yönsininen, pastellisävyt ja luonnonmateriaalit.

Kuva: Kimmo Brandt

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

4. Mikko "Peltsi" Peltola on nähnyt monenlaisia luontokohteita työnsä kautta. Yksi on yli muiden: "Kyllä se varmaan on tuo Käsivarren erämaa. Vaellus Haltille on jäänyt ikuisesti mieleen".

Kuva: The Fabricant

5. Etäkokouksissa ei ole enää soveliasta röhnöttää yöpaita päällä ja pitää kameraa kiinni. Pian sopivan asun voi valita virtuaalisesta vaatekaapista. Tämä The Fabricant-yhtiön luomus sopii ennakkoluulottomille.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi