play

Viikonlopun menovinkit Pohjois-Karjalaan: Joensuun keskustassa kesän avaus ja Pride-kulkue, Ylämyllyllä jokkista

Karjalaisen toimitus

Kokosimme tähän menovinkkejä Pohjois-Karjalaan tulevalle viikonlopulle. Lisää menovinkkejä löydät esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Joensuun torilla järjestetään Kesän avaus -tapahtuma, joka Kaupunkikeskustayhdistys Virran mukaan avaa koko Pohjois-Karjalan kesäkauden. Kaksipäiväinen toritapahtuma kestää perjantain (kello 9-18) ja lauantain (kello 9-16). Lukuisat maakunnan toimijat, kuten yritykset ja kesäteatterit ovat tapahtumassa paikalla.

Pohjois-Karjala Pride -viikko huipentuu lauantaina kulkueeseen ja päätösjuhlaan. Kulkue keskustassa kello 15 ja tämän jälkeen puistojuhla Ilosaaressa.

Paiholan kesänavaustapahtuma lauantaina kello 11-18. Tapahtuma levittäytyy koko Paiholan kylän rannan alueelle.

Noljakassa järjestetään lauantaina koko perheelle suunnattu kevätseurantaretki. Lähtö Noljakankaaren päästä kello 10.

Juuassa kevätpatikointia lauantaina. Kokoontuminen Petrovaaran metsästysseuran majalle kello 10.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Musiikki

Las Palmasissa esiintyy perjantaina Chorale ja lauantaina Brädi.

Kontiolahdella järjestetään Pajot - Karjalaiset Musiikkipäivät perjantaina ja lauantaina. Musiikkipäivät tarjoaa nuorten taiteilijoiden tulkitsemaa modernia nykykansanmusiikkia. Esiintymässä ovat muun muassa Vilma Jää, Pauanne ja Honeypaw.

Joensuun konservatorion konserttisalissa AccArt and the band esittää harmonikkamusiikkia sunnuntaina.

Teatteri, tanssi

Nurmeksen Seppojen tanssijaoston kevätnäytös Tanssipuutarha Nurmeksessa Hannikaisen salissa lauantaina ja sunnuntaina kello 14. Esiintymässä kaikki ryhmät.

Joensuussa Näyttämö-teatterissa jatkuu Monologi-festivaali. Perjantaista sunnuntaihin tapahtumassa on 5 eri esitystä, kuten Mielipuolen päiväkirja ja Hämähäkkimies, sekä Pride open mic -tilaisuus ja Monologifestivaaliklubi.

Kulttuuriyhdistys Vääräpyörä esittää musiikkiteatteriesityksensä Penttilän kolmoset sunnuntaina Kiihtelysvaaran Suojapirtissä ja Ohvanan kulttuuritalolla.

Elokuvat

Perjantaina ensi-iltansa saa Savon Kinoissa draamaelokuva Kahdeksan vuorta sekä draamakomedia Pieni kirjakauppa Pariisissa.

Urheilu

Autourheilun jokamiesluokan Kevät-Mylly kaasutellaan sunnuntaina Ylämyllyn moottoriradalla. Kilpailutapahtumat alkavat kello 10.

Joensuun Mailan naisten joukkue pelaa Superpesis-kauden ensimmäisen kotiottelun lauantaina kello 17. Vastassa Joensuun pesäpallostadionilla on Haminan Palloilijat.

Kiteen Pallo pelaa miesten Superpesiksen kotiottelun sunnuntaina kello 17. Rantakentällä vastassa on Kempeleen Kiri.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi