play

Koronarokotusaikoja on varattavana kahdeksi viikoksi eteenpäin Siun sotessa – aikoja ei ole tarjolla kaikilla terveysasemilla kesällä

Kuva: Marko Puumalainen

Arttu Koistinen

Uusia ensimmäisiä, toisia, kolmansia ja neljänsiä koronarokotusaikoja tulee varattavaksi Siun soten verkkoajanvaraukseen lauantaina 9. heinäkuuta kello 12, Siun sote tiedottaa.

– Puhelinajanvaraus numerossa 013 330 2131 on normaaliin tapaan auki maanantaina 11. heinäkuuta kello 8-9, ja puhelinpalveluajan ulkopuolella voi jättää takaisinsoittopyynnön. Takaisinsoittopyyntöihin vastataan viikon kuluessa.

Siun soten mukaan rokotusaikoja on varattavana kahdeksi viikoksi eteenpäin. Kesän aikana rokotusaikoja ei ole tarjolla joka viikko kaikilla terveysasemilla.

Rokotusten ilta-aikoja on varattavissa PK Terveyden rokotuspisteelle torstaina 7. ja 14.7 heinäkuuta.

– Lisäksi Siun soten rokotuspisteiden lisäksi koronarokotuksia annetaan virka-aikaan keskiviikkona 13. heinäkuuta Joensuussa Mehiläisen rokotuspisteellä, tiedotteessa kerrotaan.

Neljännen annoksen rokotusvuorossa ovat yli 80-vuotiaat, 70–79-vuotiaat sekä 65–69-vuotiaat, joiden terveys ja toimintakyky on heikentynyt.

Voimakkaasti immuunipuutteisille asiakkaille soitetaan koronarokotustiimistä viidennen rokotusajan sopimiseksi.

– Lisäksi asiakkaat voivat jättää takaisinsoittopyynnön Riskiryhmien takaisinsoittopalvelun numeroon 013 330 2705. Takaisinsoittopyyntöihin vastataan viikon kuluessa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi