play

Kuvat ja video: Reijolan koululaiset ja amk-opiskelijat tekivät yhdessä digitaalisia pelejä - "Lapsilla on vilkas mielikuvitus, se on tullut huomattua"

- Peli on oppimispeli, jossa vastataan Aasiaan liittyviin kysymyksiin ja kerätään kolikoita, Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelija Ville Ahonen (vas.) kertoo. Peliä ohjelmoivat Unreal Engine 4 -ohjelmalla Aleksi Rytkönen ja Joonas Suominen (takana). Vieressä lopputulosta arvioivat kuudesluokkalaiset Heikki Kolu, Eeli Surakka ja Aapo Torni Reijolan koulun opettajan Martti Havukaisen kanssa.

- Peli on oppimispeli, jossa vastataan Aasiaan liittyviin kysymyksiin ja kerätään kolikoita, Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelija Ville Ahonen (vas.) kertoo. Peliä ohjelmoivat Unreal Engine 4 -ohjelmalla Aleksi Rytkönen ja Joonas Suominen (takana). Vieressä lopputulosta arvioivat kuudesluokkalaiset Heikki Kolu, Eeli Surakka ja Aapo Torni Reijolan koulun opettajan Martti Havukaisen kanssa. Kuva: Marko Puumalainen

Eveliina Salomaa

Reijolan koulun luokassa on hiirenhiljaista, kun käynnissä on digitaalisten pelien julkistamistilaisuus. Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat esittelevät kuudesluokkalaisille valkokankaalta syksyn aikana yhteistyössä ohjelmoituja, lähes valmiita digitaalisia pelejä.