play

Lieksassa ja Nurmeksessa voi ottaa koronarokotteen ilman ajanvarausta ensi viikolla

Arttu Koistinen

Koronarokotteen voi ottaa ilman ajanvarausta Lieksassa ja Nurmeksessa ensi viikolla, Siun sote tiedottaa.

Siun sote järjestää walk in -rokotustilaisuuden Lieksan terveysasemalla maanantaina 27. syyskuuta kello 15-18. Tarjolla on 45 ensimmäistä koronarokoteannosta. Tilaisuudessa ei anneta tehosterokotteita.

Nurmeksen terveysasemalla järjestetään avoimet ovet koronarokotuksiin tiistaina 28. ja keskiviikkona 29. syyskuuta. Rokotuksen voi käydä ottamassa Nurmeksessa molempina päivinä kello 8.10-11.30 ja 12.20-14.30. Nurmeksen tilaisuuksissa annetaan ensimmäisiä rokoteannoksia.

Uusia koronarokotusaikoja tulee varattaviksi verkkoajanvaraukseen lauantaina 25. syyskuuta kello 12 ja maanantaina 27. syyskuuta kello 8, Siun sote kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jos aikaa ei ole mahdollista varata verkon kautta, voi ajan varata maanantaisin kello 8-9 puhelinpalvelusta numerosta 013 330 2131.

Siun sote kertoo, että tähän mennessä ensimmäisen koronarokotusannoksen on ottanut noin 83 prosenttia yli 12-vuotiaista pohjoiskarjalaisista. Tehosteannoksen on saanut noin 66 prosenttia.

- Parhaimmat rokotuskattavuudet ovat yli 60-vuotiaiden ikäluokissa, joissa ensimmäisen rokoteannoksen saaneita on 90 prosenttia tai enemmän. Alhaisimmat rokotuskattavuudet ovat puolestaan 20-29-vuotiaissa. Ikäluokasta hieman alle 70 prosenttia on ottanut ensimmäisen koronarokoteannoksen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi