play

Juuan Paalasmaalla on sattunut vakava liikenneonnettomuus – tie saaristossa oli suljettu lähes viiden tunnin ajan, poliisi tiedottaa henkilövahingoista myöhemmin

Anni Rodriguez, Juho Lintula

Juuassa Paalasmaalla tapahtui maanantaina tieliikenneonnettomuus, ja Paalasmaantie oli pitkään poikki onnettomuuspaikan kohdalta. Onnettomuuspaikka sijaitsi saaressa, ja lossi kuljetti vain viranomaisia.

Pelastuslaitos tiedotti kello 12.03 Paalasmaantiellä sattuneesta keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta. Kyseessä oli kahden henkilöauton nokkakolari.

Paikalla oli tavallisten pelastusyksiköiden lisäksi myös lääkintähelikopteri.

Autoissa oli yhteensä kolme ihmistä. Pelastuslaitos ei vielä iltakuuden aikaan voinut kommentoida henkilövahinkoja vaan kertoi poliisin tiedottavan niistä myöhemmin.

Onnettomuuspaikka sijaitsi saaristossa, liikenteenohjausyhtiö Fintrafficin mukaan Hirvisalmen lossilta 3,9 kilometriä Karhusaaren sillan suuntaan. Fintrafficin mukaan liikenne palasi normaaliksi vasta noin kello 16.50.

Paalasmaantie lähtee Kuutostieltä ja vie Paalasmaan saaristoon.

Päivitetty 17.1. kello 18.05: Pelastuslaitoksen ja Fintrafficin tiedoilla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uutinen päivittyy.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi