play

Linnunlahden uimarannalle hukkuneen 16-vuotiaan pojan etsinnät jatkuvat yhä - poliisin mukaan on pois suljettua, että poika olisi lähtenyt rannalta muualle

Hukkunutta 16-vuotiasta on etsitty Linnunlahdella koko torstaipäivä.

Hukkunutta 16-vuotiasta on etsitty Linnunlahdella koko torstaipäivä. Kuva: Marko Puumalainen

Jani Leinonen

Poliisi on tänään jatkanut Joensuussa Linnunlahden uimarannan vesistöalueelle hukkuneen 16-vuotiaan pojan etsintöjä. Torstaina puoliltapäivin hukkunutta ei oltu vielä löydetty rantapoukamasta.

Poliisin mukaan 16-vuotias poika oli keskiviikkona kello 17-17.35 välillä sukeltelemassa Linnunlahden uimarannan vesistöalueella kavereidensa kanssa, kun hän ei noussutkaan pintaan.

Rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoi torstaina Karjalaiselle, että viimeistään yön jälkeen on pois suljettua, että poika olisi lähtenyt rannalta muualle. Poliisin käsityksen mukaan poika vajosi veden alle ja hukkui.

Linnunlahden uimaranta pidetään torstana iltapäivälläkin eristettynä etsintöjen turvaamiseksi. Hämäläinen arvioi puoliltapäivin, että ranta pysyy suljettuna vielä useiden tuntien ajan.

Hämäläisen mukaan tapahtumien kulku on pääosin selvillä. Havaintoja tapahtumasta voi kuitenkin ilmoittaa poliisille numeroon 0295 415 455 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Muokattu 24.6.2021 kello 15.20: Poika löytyi menehtyneenä torstaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi