play

Matkailutoimijat yhteistyöhön Heinävedellä, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä - "Kellään ei ole yksin mahdollisuutta tarjota kaikkea kaikille"

Ryhmätyötilanteista kerätty tieto ja tutustuminen ovat hankkeen merkittävintä antia. Helena Silvennoinen-Kuikka (vas.), Timo Turunen, Juha Romppanen, Paavo Tanskanen, Heikki Hallikainen ja Terhi Kakkonen pohtivat Polvijärven vahvuuksia.

Ryhmätyötilanteista kerätty tieto ja tutustuminen ovat hankkeen merkittävintä antia. Helena Silvennoinen-Kuikka (vas.), Timo Turunen, Juha Romppanen, Paavo Tanskanen, Heikki Hallikainen ja Terhi Kakkonen pohtivat Polvijärven vahvuuksia. Kuva: Pia Paananen

Pia Paananen

- Outokumpuun tai Polvijärvelle tullut matkailija ei tunne kuntarajoja tai lue karttaa. Hän katsoo alueella olevia häntä kiinnostavia kohteita, mitä ne sitten ovatkaan, ja vierailee niissä. Mitä enemmän kerrottavaa meillä on alueen matkailutarjonnasta, sitä varmemmin hän valitsee läntisen Pohjois-Karjalan, ja sitä pitempään hän viipyy alueella. Voi olla, että ehkä hän jopa ylittää maakuntarajoja ja käy Tuusniemellä, selvittää Uuteen nousuun -hankkeen hankepäällikkö Marja Tiittanen.