play

Mies tunkeutui perjantaina Kirkkokadulla asuntoon ja vei lompakon, kellon ja kaulakorun – poliisi kaipaa havaintoja pitkän ja hoikan miehen puuhista

Simo Natunen

Poliisi kaipaa havaintoja Joensuun Kirkkokadulla kotiin tunkeutuneesta miehestä. Mies oli tunkeutunut perjantaiaamuna kello 8.30 kerrostaloasuntoon ja anastanut kellon, kaulakorun ja lompakon, jossa oli pieni määrä rahaa.

Etsitty mies on pitkä ja hoikka. Poliisi pyytää tapahtuneesta havaintoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai arkisin poliisipäivystyksen numeroon. 0295 415 320

Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena ja kotirauhan rikkomisena.

Naisen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja lievään pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa lauantaiaamuna noin kello 5. Nainen oli anastanut miehen lompakon Kauppatorilla sijaitsevan grillikioskin luona ja lähtenyt kävelemään. Mies seurasi perässä ja vaati lompakkoa takaisin itselleen. Nainen päätyi raapimaan miestä kasvoista.

Poliisi otti vahvasti päihtyneen naisen kiinni. Lompakko löytyi aidatulta pihalta, jonne nainen oli sen heittänyt.

Miehen epäillään syyllistyneen perjantaina noin kello 13 törkeään kotirauhan rikkomiseen, laittomaan uhkaukseen ja vahingontekoon Joensuun Utrassa Lasinpuhaltajantiellä. Mies oli soittanut asunnon ovikelloa ja esittänyt asukkaalle uhkauksia. Lopulta uhkaileva mies löi kirveellä tuulikaapin oven karmiin ja poistui paikalta.

Poliisi tavoitti miehen lähistöltä ja otti hänet kiinni rikoksesta epäiltynä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi