play

Selkään puukotettu mies löytyi tiistaina aamuyöllä Erkinpellontien ja Marjalantien risteyksestä Noljakasta - poliisin mukaan uhri ei ollut valikoitunut sattumanvaraisesti

Puukotettu mies löytyi varhain tiistaina Erkinpellontien ja Marjalantien risteyksestä.

Puukotettu mies löytyi varhain tiistaina Erkinpellontien ja Marjalantien risteyksestä.

Jani Leinonen

Poliisi pyytää tietoja ja havaintoja Joensuussa Noljakan alueen asukkailta ja muilta, jotka liikkuivat alueella tiistaina neljän aikaan aamuyöllä.

Poliisi sai tiistain vastaisena yönä noin neljän aikaan aamuyöllä ilmoituksen puukotuksen uhriksi joutuneesta miehestä Noljakassa. Poliisi tapasi miehen yleiseltä paikalta Erkinpellontien ja Marjalantien risteysalueelta.

Rikoskomisario Janne Takkunen kertoo Karjalaiselle, että puukotuksen uhri oli itse soittanut hätäkeskukseen. Takkunen ei tässä vaiheessa kommentoi, onko puukotus tapahtunut yksityisasunnossa vai julkisella paikalla.

Takkusen mukaan mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että puukotuksen uhri olisi valikoitunut sattumanvaraisesti.

Jo alustavan arvion perusteella uhrin vammat vaativat välitöntä sairaalahoitoa, joten hänet toimitettiin ambulanssilla keskussairaalaan.

Myöhemmin ilmeni, että vammat olivat hyvin vakavat. Poliisin saamien tietojen mukaan selkään puukotettu uhri on saanut leikkaushoitoa vammoihinsa.

Poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja Noljakan alueen asukkailta ja muilta alueella aamuyöllä liikkuneilta. Erityisesti poliisi kaipaa tietoja noin aamuneljän aikaan Noljakan alueella jalan ja autolla liikkeellä olleista.

Myös havainnot henkilöiden ja ajoneuvojen liikkeistä Kuopiontien ja Noljakan välillä, Siilaisten ja Noljakan välillä, Marjalan ja Noljakan välillä sekä muilla Noljakkaan vievillä kulkureiteillä voivat olla tutkinnan kannalta tärkeitä, poliisi muistuttaa.

Poliisi pyytää havainnot tai muut tiedot tapaukseen liittyen vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Karjalainen uutisoi tapauksesta jo aiemmin tiistaina. Uutinen on luettavissa täällä. Poliisi tiedotti tapahtuneesta tarkemmin tiistaina iltapäivällä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi