play

Myös Siun sote valmistelee kolmatta koronarokotetta immuunipuutteisille - kartoitus ryhmään kuuluvista on käynnistynyt

Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Renne Ohtonen

Siun sote tiedottaa valmistelevansa kolmannen koronarokotuksen antamista henkilöille, joiden immuunivaste on voimakkaasti heikentynyt. Taustalla on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistus.

THL:n suositusten mukaan kolmas koronarokote annetaan henkilöille, joilla sairaus tai sen hoito on heikentänyt immuunivastetta voimakkaasti. Siun soten tiedotteen mukaan tällaisia ovat esimerkiksi elinsiirto-, kantasolusiirto- ja dialyysipotilaat.

Siun sote kartoittaa parhaillaan kyseiseen ryhmään kuuluvia ihmisiä ja on heihin yhteydessä ensi viikon aikana. Ohjeet kolmannen rokotuksen ajan varaamiseksi annetaan puhelimitse.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Siun sote kertoo aloittavansa kolmannen rokotteen antaminen myös sellaiselle sote-henkilöstölle, joka on saanut toisen rokotteen 3-4 viikon kuluttua ensimmäisestä annoksesta. Sosiaali- ja terveysministeriöltä heltisi tälle lupa sillä perusteella, että Siun sotella on ensi viikolla vanhaksi menevä, noin 800 Modernan rokotteen erä, joka voidaan hyödyntää tähän tarkoitukseen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi