play

Oletko ihminen, jonka valoa ei marraskuun harmaus haalenna?  – Ilmianna meille itsesi tai ystäväsi haastattelua varten

Kristiina Viitanen

Vuoden pimein aika on käsillä, mutta kaikkia se ei haittaa yhtään. Oletko sinä sellainen, että löydät asioista aina myös sen valoisan puolen? Hallitsevatko optimismi ja positiivisuus elämääsi myös rankkasateella vai onko sinulla kenties sellainen kaveri, jonka valoisuutta et lakkaa ihmettelemästä?

Etsimme viime vuoden tapaan haastateltaviksi ihmisiä, jotka onnistuvat säilyttämään positiivisen asenteen ja iloisen mielen suurimman osan ajastaan. Tällaiset ihmiset valaisevat yleensä koko ympäristönsä, ja juuri sellaisia me kaikki kaipaamme tässä marraskuun harmaudessa.

Ilmianna itsesi tai tuttavasi, kaverisi, työkaverisi, ystäväsi tai sukulaisesi. Voit vinkata yhteystietoja osoitteeseen toimitus@karjalainen.fi.

Karjalaisessa vietetään Valoa elämään -viikkoa marraskuun harmaimpina hetkinä, jolloin haluaisimme haastatella ihmisiä, jotka omalla olemuksellaan tuovat valoa muidenkin arkeen.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi