play

Oletko ihminen, jonka valoa marraskuun harmaus ei haalenna? - Ilmianna meille itsesi tai ystäväsi

Auringonpaiste piristi marraskuun ensimmäistä päivää Lieksassa.

Auringonpaiste piristi marraskuun ensimmäistä päivää Lieksassa. Kuva: Sari Honkanen

Kristiina Viitanen

Vuoden pimein aika on käsillä, mutta kaikkia se ei haittaa yhtään. Oletko sinä sellainen, että löydät asioista aina myös sen valoisan puolen? Hallitsevatko optimismi ja posiitivisuus elämääsi myös rankkasateella vai onko sinulla kenties sellainen kaveri, jonka valoisuutta et lakkaa ihmettelemästä?

Etsimme haastateltaviksi ihmisiä, jotka onnistuvat säilyttämään positiivisen asenteen ja iloisen mielen suurimman osan ajastaan. Tällaiset ihmiset valaisevat yleensä koko ympäristönsä, ja juuri sellaisia me kaikki kaipaamme tässä marraskuun harmaudessa.

Ilmianna itsesi tai tuttavasi, kaverisi, työkaverisi, ystäväsi tai sukulaisesi. Voit vinkata yhteystietoja osoitteeseen toimitus@karjalainen.fi tai puhelimella numeroon 010 230 8110.

Karjalaisessa on Valoa elämään -viikko ensi viikolla, jolloin haluaisimme haastatella ihmisiä, jotka omalla olemuksellaan tuovat valoa muidenkin arkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi