play

Poliisilla vilkas ilta ja yö Joensuussa – Mopoilija pakeni poliisia yli satasta, illanvietto äityi tappeluksi ravintolassa

Simo Natunen

Itä-Suomen poliisilla oli useita tehtäviä perjantai-illan ja lauantaiyön aikana.

Perjantai-iltana Kontiolahden Kulhontiellä poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 128 kilometriä tunnissa kuudenkympin alueella. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Nuori mopoilija kaahasi kovaa vauhtia poliisia karkuun Joensuun keskusta-alueella perjantaina illalla. Suvantosillalla mopon vauhti oli jo yli sata kilometriä tunnissa.

Poliisin mukaan mopoilija aiheutti useita vaaratilanteita muille tienkäyttäjille. Pakomatka päättyi, kun mopo törmäsi Hukanhaudalla kadun reunakivetykseen ja pysähtyi. Mopossa ei ollut rekisterikilpeä eikä mopoilijan ikä tai ajokortti riittänyt kevytmoottoripyöräksi luokiteltavan ajoneuvon kuljettamiseen.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lauantaiyönä illanvietto äityi tappeluksi, kun Joensuun keskustan anniskeluravintolassa tapahtui kahden miehen välinen pahoinpitely.

Tappelusta ei aiheutunut kummallekaan vakavia vammoja. Poliisi selvittää tapahtuminen kulkua.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi