play

Pasi Pykäläisen harrastus muuttui työksi Joensuun raviradan toimitusjohtajana: "Linnunlahden radan siirtyminen sähkövaloaikaan vuonna 2007 toi mahdollisuuden ajaa läpi vuoden. Se piristi koko Pohjois-Karjalan ravitoimintaa"

Ikkunan takana kuultaa Joensuun kuninkuusravien vuoden 2015 voittajaloimen kopio. Pasi Pykäläiselle tuon tapahtuman onnistuminen tuo erityisen hyvän mielen.

Ikkunan takana kuultaa Joensuun kuninkuusravien vuoden 2015 voittajaloimen kopio. Pasi Pykäläiselle tuon tapahtuman onnistuminen tuo erityisen hyvän mielen. Kuva: Minna Raitavuo

Kari Viljakainen

Pitkä menestynyt työura saman työnantajan palveluksessa käy vähitellen yhä harvinaisemmaksi. Mutta mikäs siinä, kun omassa hommassa viihtyy, saa onnistumisen elämyksiä ja voi tehdä työtä harrastuksen vierellä. Nämä asiat ovat pitäneet joensuulaisen, aikanaan kauppaoppilaitoksen yrittäjälinjalta valmistuneen Pasi Pykäläisen, 60, Joensuun raviradalla Linnunlahdella työn äärellä yli 30 vuotta. Kun harrastus on sama kuin työ, niin mikäs on viihtyessä.