play

Poliisi epäilee kaksikon varastaneen arvokkaita työkaluja Joensuussa ja Kuopiossa, jäivät kiinni Nurmeksessa – sinisen Volkswagen Transporterin liikkeet kiinnostavat poliisia

Kuvituskuva

Kuvituskuva Kuva: Lehtikuva

Arttu Koistinen

Poliisi on tutkinut Joensuussa ja Kuopiossa tapahtuneita törkeitä varkausrikoksia.

Poliisi sai maanantaina 24. lokakuuta ilmoituksen Joensuussa osoitteessa Penttilänkulma 8 sijaitsevalta rakennustyömaalta. Työmaan tiloihin oli murtauduttu viikonlopun aikana, ja vääriin käsiin päätyi huomattava määrä erilaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, poliisin tiedotteesta ilmenee.

– Anastetun omaisuuden arvo on vähintään 21 000 euroa.

Seuraavana päivänä tiistaina ilmeni, että Kuopiossa osoitteessa Sisustajantie 8 oli murtauduttu työmaan tiloihin ja varastoihin.

Työmaalta anastettiin niin ikään ammattikäyttöön suunniteltuja työkaluja vähintään 14 000 euron arvosta.

– Epäillyt ovat käyttäneet sinistä Volkswagen Transporter -pakettiautoa, jonka rekisteritunnus on JHI-524, poliisi kertoo.

Poliisi pysäytti pakettiauton Nurmeksessa iltapäivällä keskiviikkona 26. lokakuuta.

– Autosta takavarikoitiin vähäinen määrä Joensuun työmaalta anastettua omaisuutta. Auton kyydissä olleet kaksi romanialaista miestä otettiin kiinni, ja miehiä esitetään vangittaviksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä Volkswagen Transporter -pakettiautosta ajalta 21.–26. lokakuuta.

– Valtaosa anastetuista työkaluista on edelleen kateissa, ja havainnoilla voi olla merkitystä rikosten selvittämisessä tai anastetun omaisuuden löytämisessä. Auto on liikkunut ainakin Joensuun, Kuopion ja Nurmeksen alueilla.

Kaikki pakettiautoon liittyvät havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi