play

Poliisi julkaisi Pyhäselän vankilasta karanneen vangin tuntomerkit – karkaamishetkellä miehellä ei ollut päällyshousuja eikä toista kenkää

Kaksi vankia pakeni Pyhäselän vankilasta maanantaina.

Kaksi vankia pakeni Pyhäselän vankilasta maanantaina. Kuva: Marko Puumalainen

Jani Leinonen

Poliisi ja rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta etsivät parhaillaan Hammaslahdessa Pyhäselän vankilasta karannutta miesvankia, jolla ei karkaamishetkellä ollut yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Pyhäselän suljetusta vankilasta karkasi ulkoilun yhteydessä aamulla kaksi miesvankia. Toinen karkureista on otettu kiinni, mutta toinen oli edelleen kateissa maanantaina kello 20:n aikoihin.

Kateissa olevalla vangilla on taustalla enimmäkseen omaisuusrikoksia. Hän ei ole poliisin mukaan vaarallinen sivullisille tai viranomaisille. Pyhäselän vankila sijaitsee Hammaslahden taajamassa.

Poliisi julkisti edelleen karkuteillä olevan vangin tuntomerkit maanantaina iltapäivällä.

Kateissa olevalla vangilla oli karkaushetkellä yllään musta verkkatakki, jossa on olkapäillä vaaleita raitoja ja musta pipo, jossa on edessä harmaata kuviota ja oranssivalkoiset hanskat.

Karkurilla oli toisessa jalassa musta Adidas-merkkinen kenkä, jossa on oranssit nauhat. Karkurilla ei ollut karkaushetkellä yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Karkuri on iältään noin 40-vuotias, pituudeltaan noin 190 senttimetriä ja vartaloltaan hoikka. Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreista havainnoista hätäkeskukseen sekä vanhemmista havainnoista sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Päivitetty kello 20.02: Tuorein tieto siitä, että vanki on edelleen löytämättä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi