play

Poliisi kaipaa havaintoja murroista Rääkkylässä ja Joensuussa - liiketilasta anastettiin pohjakassa, huoltoasemalta taas vietiin kalastuslupamaksuja

Aihekuva.

Aihekuva.

Helen Hyttinen

Rääkkylän Rasivaarassa murtauduttiin varhain lauantaiaamuna kello 4:n jälkeen kahteen liiketilaan, jotka sijaitsevat samassa kiinteistössä.

Toisesta liiketilasta anastettiin sininen metallinen säilytysrasia, jossa oli yrityksen pohjakassassa pienehkö summa käteistä rahaa. Toisesta liiketilasta ei viety mitään.

Joensuun Hammaslahden keskustassa murtauduttiin huoltoasemalle perjantain kello 20:n ja lauantain kello 7:n välisenä aikana. Alustavan tiedon mukaan huoltoasemalta anastettiin kalastuslupamaksuja ja Fami-merkkisiä savukefiltteripussien tukkupusseja.

Joensuun Heinävaarassa murtauduttiin huoltoasemalle puolestaan sunnuntaina hieman ennen aamuneljää. Huoltoaseman sisällä oli pengottu paikkoja, mutta alustavasti mitään ei oltu todettu anastetuksi. Huoltoasemalta oli tullut murtohälytys.

Murtoja koskevia tietoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai poliisipäivystyksen numeroon 0295 415 320 arkisin klo 8-16.15.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Päivitetty klo 12.46: lisätty tieto Heinävaaran huoltoaseman murrosta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi