play

Tuntematon tekijä puukotti nukkuvaa uhria Joensuussa Rantakylässä - poliisi pyytää vihjeitä kuvan nuoren miehen henkilöllisyydestä

Poliisi pyytää havaintoja kuvassa olevan nuoren miehen liikkeistä.

Poliisi pyytää havaintoja kuvassa olevan nuoren miehen liikkeistä. Kuva: poliisi

Heini Pitkänen

Yksityisasunnossaan nukkuvaa uhria puukotettiin keskiviikon vastaisena yönä Joensuussa Rantakylässä. Tuntemattoman tekijän epäillään tunkeutuneen asuntoon parvekkeen oven kautta.

Poliisi sai keskiviikon vastaisena yönä puoli neljän aikaan yöllä hätäkeskukselta tehtävän Ruoritielle. Ilmoituksen mukaan kerrostaloasuntoon oli tunkeutunut tuntematon mies, joka puukotti asunnossa nukkumassa ollutta uhria.

Teon jälkeen tekijä oli poistunut tapahtumapaikalta, eikä häntä ole tavoitettu. Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena.

Alla on viime yönä noin kello kolmen aikaan otetut kuvat, jotka on taltioitu tapahtumapaikan lähistöltä. Poliisi epäilee kuvassa esiintyvän nuoren miehen liittyvän tapaukseen.

Poliisi kaipaa havaintoja tästä miehestä.

Poliisi kaipaa havaintoja tästä miehestä. Kuva: Itä-Suomen poliisi

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuva: Itä-Suomen poliisi

Poliisilla ei ole tiedossa nuoren miehen henkilöllisyyttä, ja pyytää kuvassa olevaa henkilöä ilmoittautumaan poliisille.

Lisäksi poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja tai vihjeitä kuvassa olevan nuoren miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Lisäksi poliisi pyytää havaintoja kuvassa esiintyvän miehen liikkeistä viime yöltä.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi