play

Poliisi pyytää vihjeitä: Kaksi varkautta ja vahingonteko Pohjois-Karjalassa – Aittarakennukseen murtauduttiin, kaivinkoneista anastettiin polttoainetta ja ikkunoita rikottiin viikonlopun ja maanantain aikana

Kuva: Niko Jouhkimainen

Heini Pitkänen

Pohjois-Karjalassa tapahtui viikonlopun ja maanantain aikana kaksi varkautta sekä vahingonteko, poliisi tiedottaa.

Joensuun Iiksenvaaralla murtauduttiin pihapiirin aittarakennukseen maanantaina kello 3.30 ja 4.30 välisenä aikana. Aittarakennuksesta anastettiin alustavien tietojen mukaan ainakin alkoholijuomia.

Toinen varkaus tapahtui Hammaslahdessa Rääkkyläntien ja Nivanlammintien risteyksessä. Kahdesta kaivinkoneesta anastettiin dieseliä perjantain kello 16 ja maanantain kello 7 välisenä aikana.

Vahingonteko tapahtui Lieksan keskustassa, jossa Koski-Jaakonkadulla oli rikottu yrityskiinteistön ikkunoita ja tehty graffiteja lauantai-illan ja maanantain kello 7 välisenä aikana.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin tapauksiin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Vihjeitä voi ilmoittaa myös vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 maanantaista perjantaihain kello 08-16.15 välisenä aikana.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi