play

Poliisi Ylämyllyn autohallipalosta: Rikoksen mahdollisuutta ei ole voitu sulkea pois

Harrasteautotalli paloi Ylämyllyllä torstai-iltana.

Harrasteautotalli paloi Ylämyllyllä torstai-iltana. Kuva: Mikko Makkonen

Anni Rodriguez

Useita autoja tuhoutui torstai-iltana Liperin Ylämyllyllä, kun suurikokoisessa harrasteautohallissa syttyi tulipalo. Poliisin mukaan rikoksen mahdollisuutta ei ole kyetty täysin sulkemaan pois.

Hätäkeskus sai ilmoituksen asiasta hieman ennen kello 17.

Tulipalo syttyi Tinurinpolulla. Kun pelastushenkilöstö saapui paikalle, oli kohde jo täyden palon vaiheessa. Tuli tuhosi kaksi pihapiirin kolmesta rakennuksesta. Toisessa rakennuksessa oli seitsemän arvokasta harrasteautoa ja toisessa esimerkiksi niiden osia.

Poliisi tutkii paloa palonsyyntutkintana. Tulipalon syttymissyytä ei ole vielä varmuudella pystytty varmistamaan. Myöskään rikoksen mahdollisuutta ei ole kyetty täysin pois sulkemaan.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta. Poliisi korostaa, että kaikilla yksittäisillä havainnoilla voi olla merkitystä palon etenemisen ja syttymissyyn selviämisen kannalta. 

Kaikki havainnot ja tiedot tapahtumaan liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille klo 8-16 välisenä aikana puhelinnumeroon 041 711 8377 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Alla video tulipalosta torstai-illalta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi